Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad vill du?


Vi sitter så nära. Inzoom från höger utanför fönstret. In i.

Där skriver vi vidare oss och nu kommer någon upp för trapporna och slår sönder en tillvaro med ett knapptryck. Jag sitter precis bredvid.

Du kanske sitter i ett rum med ganska högt tak vid ett bord med konformade fötter. Du skriver. jag undrar om du stannar upp ibland.

Någon slänger snus i tandbortkoppen.


Försökte förklara för dig redan nu, i inledning av vår relation att jag är på ett speciellt sätt. Du kallar det för svag. Det är ordet du väljer.

Det gör ont i mitt bröst och snart är det höst och vi kan krypa ut för värmen inspekterar inte våra kroppar så närgånget längre.

Du kanske nu har gått upp från din plats nu och jag undrar vad micke gör, han som har 36+ i handikapp och undrar om jag suger bra. Han umgås bara med sin mamma. Nu vill han nått annat.

Jag vill nått annat

Vill du nått annat?

Det är inget jag är stolt över det är en del av mig. Försöker se humorn i det.

Röda skåp i långa rader, blommig klänningar och snart kommer volvon svänga in på gruset.

Du hämtar mer kaffe och vet vad du vill vad du kan och vad du ska göra.

Musiken öser ur sig och nu kanske du undrar vad jag tar mig för.

För.

Det är finast när det kommer lite på svenska. Myggen har inte visat sig än älven ligger blank och stilla men.

Utzoom från höger genom fönstret.




Övriga genrer av NiklasB
Läst 194 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-16 21:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NiklasB
NiklasB