Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Si puedo Si!

Tänker på dig

fast vi aldrig setts


tänker på dig när du för mig

sprang

stora vidder, klara tecken

raka riktningar på krokiga vägar

stigar som stegrar


Tänker på dig

fast vi aldrig setts

när mitt hjärta fanns hos dig

mitt hjärta av och i dig

omkring

och sprang, stora vidder, klara tecken

raka riktningar på krokiga vägar

någon som älskar dig så

som gick igenom alla dörrar

fast låsta dom var

för dig

Jag tänker på dig

förutan förundran för du är jag och

jag har blivit som ett du

till ett oss och vi

Låt oss finnas låt oss finnas lite till

inte beredd att gå än

 




Fri vers av NiklasB
Läst 352 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-07-14 23:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
OM du kan, OM....

2014-08-14

    prima donna
vackert och naket
längtan?



2014-08-14
  > Nästa text
< Föregående

NiklasB
NiklasB