Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
spokenword till dig.


Hitta mig hitta dig

Från insidan av saken ser jag dit ut
Kommer aldrig hitta dig detta i myllret
Måste få ett slut
Hitta hem hitta hem
Lemmen i väskan och 1000 spänn
Komma in i trosan , trotsa och känn
Från botten av mitt hjärta finns
Inget sen bara is bara is
Svär det tar en livstid att hitta ut dit
Dit till det vanliga där du väntar och
Står
Spänner min båge och jag vet att det går
Med värme från ditt hjärta dit ingen annan når
In i kärnan av renaste ljus
Mitt stora livshopp
Ge mig ett slut (skjut)

 




Övriga genrer av NiklasB
Läst 290 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-24 14:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NiklasB
NiklasB