Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bailar

Vår tids största isbjörnisering

flisrent rum ska sträcka ut sig sen när allt har landat

vi älskar dig snett uppifrån du lägger huvudet på sne

Agnostikerjägaren spottar på fingret sträcker upp känner

vinden börjar a-g-e-r-a

häst katt hund apa

bara gapa sluka svälj riktning ska väljas

välj!

Under ymninga yttranden formas nya verkligsmeter nya drömmar

yrkanden om åtdragna sömmar söver lockar ge oss en stor

smocka!

Bjud upp till utsvultendans

smaka smaka smaka serveras liten kaka sluta sluta tänka

bli din smärtas änka dunka dunka dunka låt ditt sinne

runkas

(runkas runkas runkas )




Fri vers (Fri form) av NiklasB
Läst 337 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-02 08:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bailar :)
2014-08-14

    prima donna
jo den går nog att dansa till :)
2014-08-13
  > Nästa text
< Föregående

NiklasB
NiklasB