Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I like it raw

Känslan av att vila i inget
Fast kroppen sprängs in i inget
Ta vara på känslan av att ligga bredvid henne
All den rena okonstlade kärleken
Mellan två kroppar
Den ena skapad av den andre
Håll fast vid att du måste finnas
Där för henne.
Inte tvärtom
Du
För
Henne
Genom Gud Jesus och kuken
Alltid kuken.
Och sen säg det
JAG KOMMER ALDRIG SVIKA
DIG
MITT BARN
hålla ihop
När hela tunnelbananen
Kör igenom dig
Fäst på kors av halm
Söker någon barm

Vilar i inget




Fri vers av NiklasB
Läst 292 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-09-13 17:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

NiklasB
NiklasB