Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kommer att skrivas ett expertutlåtande, som visar att ni behöver psykiatrisk vård

En demon i varje hand

Torkat blod under naglarna

Emo sminkning

Blottad

Naken

En gråhårig kärring

Det kommer att skrivas ett expertutlåtande

Som visar att ni behöver psykiatrisk vård

Lyckopiller

Släck lampan för i helvete

Jag är mörkrädd

 




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-16 23:00



Bookmark and Share


  Minablåavener
alltid sånna där jävla expertutlåtanden............
2010-08-16
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel