Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om någon kunde se min tanke

ingen kan ta dö på min tanke
den är min
endast min

ingen kommer åt
vad jag tänker
inte ens du

ingen vet vad jag känner
rädsla
lycka

när jag dör
vem tar hand om min tanke
?




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 205 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-17 09:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson