Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek

kvinnan denna ljuvliga varelse
är en fröjd för ögat att skåda
skrittar fram som en fullblods häst
det är så vackert att månen ler
och stjärnorna går ner på knä
hon orsakar lika mycket smärta
som glädje
doftar de underbaraste dofter
smakar som det ljuvaste vin
lika vacker avklädd som påklädd
förälskelsen till kvinna
känner inga gränshinder
kärlekens språk förstår alla
oavsett färg, läggning eller nationellitet
vi bara lånar henne
göder vi inte med kärlek
slår hon upp sitt bo
någon annanstans




Fri vers av Lars E Jönsson
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-17 12:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars E Jönsson
Lars E Jönsson