Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu får Socialdemokraterna allt ta och ge sig...

för nu vill de vinna valet på att man ska kunna lämna in sin tvätt och så vidare
innan man åker till jobbet och få den struken och klar
tills man är på väg hem igen
Vad är nästa grej månntro?
Ska de torka mig i arslet också kanske när jag går och skiter
Ja, jag bara frågar mig vad fan de håller på med?
Och vad fan kommer inte det att kosta i slutändan
Nä, de verkar inte vara riktigt kloka de där som nu sitter däruppe i den Socialdemokratiska toppen
Så nu undrar jag i vilken verklighet som de lever i
Inte är det i min i alla fall

Ken Cassel
17/8-2010.




Fri vers av Ken Cassel
Läst 304 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-17 14:48



Bookmark and Share


  Mats Henricson
Vad är detta, har inte hört något om detta ...
2010-08-19

  anits VIP
Nja, vad har vi för regering nu?
2010-08-17

  Anders Nordlander VIP
nja där håller jag inte med dig, vad har vi för regering nu då???
2010-08-17

  Larz Gustafsson VIP
Ned med alla partier!
Vägra att rösta!
2010-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel