Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtats skäl

 

I artärers färgskimrande lövverk

döljer sig en levnadshistoria.

 

En sammetslen klang stämd i lägre ton

viskar om en hemlighet för skör för att avslöjas.

 

På en plats där tiden håller andan

lever minnen vävda av silvertråd.

 

Längtan lyfter med sköra vingar

mot en kupol av färgat glas.

 

Hjärtat har sina skäl

att gömma en önskan, aldrig uttalad.

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Katinka VIP
Läst 403 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2010-08-17 21:51



Bookmark and Share


    Kristin Rundkvist
....väldigt vackert och på något sätt sorgligt också....bitterljuvt...och underbart...
2010-09-05

    J. Herward
den var speciell den här tycker jag på det mest behagliga sätt
2010-09-01

  ULJO
Man njuter när man läser dina ord. Härlig poesi.
2010-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP