Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Surströmmings Limerick


En ung servitör ifrån Kisa
hade en egenhet att jämt fisa
Ofrivilligt javisst
men menyn blev rätt trist
då han endast surströmming utspisa




Bunden vers (Limerick) av Anders Nordlander VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-17 22:43



Bookmark and Share


  aol
tackf ör ett gott skratt Anders
2010-08-17

  Daniel_78 VIP
hoppaN :) kanske det kan vara en Fiskservitör
2010-08-17
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP