Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett foto


I min hand håller jag bilden av dig
fångad i ett ögonblick, ett leende.


En liten bit av dig i evigheten där
jag alltid kan finna dig, din varelse.


Du ser på mig som om du visste då
att du inte skulle vara, nu.


Mina tårars beröring når dig inte där
du står.

Mina ord kan inte trösta dig, fångad
i din ensamhet.







Fri vers av Destikado VIP
Läst 568 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-17 23:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Destikado
Destikado VIP