Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rättvis bot kanske


Svensken kan få böta
7,6 miljoner för fortkörning
det torde inte vara hans sista
7,6 miljoner….

Men för vissa kan 4 000
Vara detsamma som hans miljoner
För honom

Han torde inte hamna på fattighuset
Men kör man i 290 km så har man faktiskt
Redan varit en livsfara
För fler, än man kan räkna…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 147 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-19 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO