Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nödbromsen

Sen jag mötte dig
är mitt liv
en resa
från en station
till en annan.

Du är stationen
där jag känner mig
hemma.

Resorna
är tiden när
jag är på väg
till eller från
dig.

Ständigt, rastlöst
på väg sedan jag
mötte dig.

Jag vill dra i nödbromsen.

När jag passerar dig.




Fri vers av Amorina
Läst 162 gånger
Publicerad 2010-08-18 17:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina