Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen är vackrare sedan jag mötte dig

Ibland vill jag
krypa undan,
gömma mig
i en liten vrå.

Låtsas en stund
att det är vi två.

Sluta ögonen,
tänka på dig.

Minnas paradiset
jag är i nära dig.

Allt annat försvinner,
jag fylls av värme,
du ger mig tröst,
jag stryker dig
med mina händer,
dina skuldror,
nacken, håret
ditt bröst.

Världen är vackrare
sedan jag mötte dig.





Fri vers av Amorina
Läst 353 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-18 18:04



Bookmark and Share


  karenina VIP
fylld av värme och kärlek
2010-08-18

  Fredrik Stillesjö
Hej Anna-Karin!

Känns härligt när jag läser! Hälsar vännen Fredrik
2010-08-18
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina