Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När mina ögon möter dina

När mina ögon
möter dina,
får världen gärna
rasa samman
under mina fötter.

Jag flyger redan!




Fri vers av Amorina
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-18 19:09



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
Finaste kärleksfulla tillitsfulla värme i denna dikt!!
2010-08-20
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina