Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga !

 

vill se dig

göra en frivolt i rymden

och kasta dig ut i livet

 

våga !

 

fyll dina lungor med neongas

lys upp himlen med dina konster

 

våga !

 

våga livet




Fri vers av Monica Ullmark/Cickan VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-18 22:17



Bookmark and Share


  Anna*
Mmmm ... starkt ... att våga livet ... utan begränsning!
2010-09-19

  Jaseph
JA! Självklart skall vi det. Härlig uppmaning!
2010-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Monica Ullmark/Cickan
Monica Ullmark/Cickan VIP