which you can’t reveal to the Ears of Youth
except to say it isn’t worth a dime"  L. Cohen

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"and I lift my glass to the Awful Truth
which you can’t reveal to the Ears of Youth
except to say it isn’t worth a dime"  L. Cohen




Closing time

 

kroppens tempel är en ruin
i ett glömt landskap

och när krafterna sinar
 
vet jag inte mer

jag vill lägga mig ner
men jag har lite kvar att uträtta än
jag är inte färdiglevd 
någonting återstår
kanske det svåraste jag hittills mött


när balansen prövas
till den yttersta gränsen
när tid och rum möts
på en darrande nålspets

när det frågas
om jag kan dö väl

vill jag inte bli till svek skyldig






Fri vers av Måna N. Berger
Läst 160 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-19 00:58



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Ja, min kommentar har du redan räknat ut kontentan av...
2010-08-19

  PPQ
den berör... det gör den ....
2010-08-19

  Johan Bergstjärna VIP
Skit i döden, den är en petitess... sanningen är en snaps av klart ljus!
2010-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger