Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i dess obarmhärtiga




Vita,


så vita

Iskalla nävar


och dess fuktiga fingrar smekte
lämnade oljiga avtryck på skinnets
insida
Borrade stelfrusna knogar

drog magsäck och lunga
förbi

snart

avbruten ryggrad

Illamående,

så illamående

saliven
klibbig sav

ruttnade innan den hann smeka
stiltje över det hav
som brusade

skrek

morrade och grät
Skakade galler bakom bröstkorgens ben

Strupen

bunden
hophäftad av orons osynliga strängar



Hon bar sitt liv i bröstet
till höger om vårtan

i form utav en liten knöl


som bar hennes namn

i dess obarmhärtiga


händer









Fri vers av Baystream
Läst 190 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-08-19 10:24



Bookmark and Share


  aol
ruggigt bra om ängesten,
2010-09-30

  Anna*
Ångestflöde som drar mig med sig hela vägen. Applåder
2010-08-19

  T.R Ekman
Som ett stycke sinnligt flöde,som strömmar ostyrligt iväg...
2010-08-19

    ej medlem längre
Verkligen ett sprundlande språk.
Nice work! ;)
//F.
2010-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream