Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fysisk trötthet.




Att. Så är det numera.

 

att inte orka kan vara att övermannas
av en väldig trötthet

att gränslös trötthet kan kännas som sorg
över en stor förlust

förlusten av hopp och framtid

att vilja kan vara att sträcka sig
efter det ouppnåeliga

att veta kan vara att förlora
att sörja är lönlöst

att leva ändå

så är det




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 217 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-19 22:21



Bookmark and Share


  Ingela Svenson VIP
tungsinnet, smärtsamt men också ljuvt...
2010-08-19

  Sturesdotter
livet mao
i ett nötskal
mkt bra beskrivet!
2010-08-19

  Larz Gustafsson VIP
"Vieleicht" ?
2010-08-19

  Larz Gustafsson VIP
Weltschmertz, villeicht...
2010-08-19
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger