Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oh Lord!

Oh Lord! I´m getting bored.
Teach me a thing or two.
The values in life, the true.

What´s up with hate?
What´s up with rage?
We are living in a cruel age.

What´s up with love?
What´s up with red?
All my angels are gone dead.

What´s up with me?
The only one?
Human kind is dead and done.

Oh Lord! I´m getting bored.
Show us the path
to avoid your wrath.




Fri vers av Daybreaker
Läst 441 gånger
Publicerad 2005-11-21 21:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Daybreaker
Daybreaker