Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleken skjuter långa skott

 

kärleken skjuter långa skott
ingen går säker
den lirkar sig in i springor och vrår
i gistna förtorkade kärl
kastar ut en trevare
och se det blev sol än en gång
två gamla vithåriga barn kommer hand i hand
det lyser om dem och de har bara ögon för varann
blygt leende visar de upp sin förälskelse
när de går på kvällspromenad genom byn
i den sjunkande solens glöd




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 202 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2010-08-21 00:19



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Heter man Bengt bör man se upp...

Sådana par är hjältar.
2010-08-21

  stefan.g
Mycket skön text, ljuvlig!
2010-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger