Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ej av stål



I ögonvrån det passera, allt

som hastigast. Det var inte

sekunder, det var år. Stegen

jämna och med en kompass

i hand. Nålen snurra, runt ros

i all sin hast. Med karta på fyrar

i horisont blå, skeppsklockan

åter klingar och jag hörsamt

lyssnar på. Tankarna vandrar

och finner sig samlat, på ett

bonat däck som ej är av stål.




Fri vers av stefan.g
Läst 213 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-21 00:35



Bookmark and Share


  Anna*
Jag läser med fascination och tänker på din disposition av texten, innehållet och rimmen. Snyggt!
2010-08-21

  jörgen g
Väldigt bra med ett mångbottnat billd och symbolspråk som träffar mitt i prick :D
2010-08-21
  > Nästa text
< Föregående

stefan.g
stefan.g

Mina favoriter
Hur du vill leva