Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Caprice!




Kungen var i Örebro men jag var i Hasselfors då

 

raggmunk på papptallrik
- och getingar
stekt fläsk
- och getingar
bokbord i bokskog
- och getingar
lingonsylt
- och getingar
marknadsvimmel tingeltangel
- och getingar
vetranbilsutställning
- och getingar
fetrock
- och getingar

kunde jag ha bjudit kungen på idag
samt en liten geting ock därtill
det tror jag majestätet hade gillat bättre
än en bal på Slottet




Fri vers av Måna N. Berger
Läst 267 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2010-08-21 21:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Själv älskar jag monarkin och stöder den till 100%.

Jag tror som du, Måna. Kungen verkar vara en reko man.
Ett av de bästa exemplen på det var att han vägrade gå i kronprins Bertils fotspår med avseende på frimurieriet.
2010-08-21

  Johan Bergstjärna VIP
Att vi fortfarande har monarki bevisar att vi lever i ett sagoland.
2010-08-21

  Caprice! VIP
Vilken tur att jag inte var där... ifjol var det inte alls så där mycket getingar, så då kunde även jag njuta av den utflykten!
Ja, vad är en bal på slottet mot en sådan geting... ;-)
Tack för tillägnan! Önskar att den hade profylaktisk effekt också. Eller varför inte, helt gjorde slut på vespafobin!
2010-08-21
  > Nästa text
< Föregående

Måna N. Berger
Måna N. Berger