Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flytta hemifrån

Igår tog du ditt
pick och pack.
Du är stor,
ingen baby längre.

Jag, en stolt mamma,
ser dig lätt vingligt
flyga ur boet.

Sätter mig framför datorn,
som får mig
att glömma
en stund.

Saknar dig...

Så tyst det blev i hallen.
När du inte längre går där.

Tårarna stockar sig i mig.
Navelsträngen klipps nu igen.

Du är flygfärdig.

Jag ser efter dig
tills du försvinner
vid horisonten.




Fri vers av Amorina
Läst 224 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2010-08-22 08:01



Bookmark and Share


  aol
oj vad jag känner igen, din skrift berörde mig så,
2010-08-22
  > Nästa text
< Föregående

Amorina
Amorina