Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar


Flera liv

Jag har levt många liv
det ser ut som ett
men det är många fler

Jag har levt
som ett embryo

som ett barn

tonåring

vuxen

singel

partner

yrkesmänniska

mamma

vän

syster

svägerska

kusin

Hur många liv till
kan jag hitta i mitt liv?














Fri vers av Maiah VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-22 09:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maiah
Maiah VIP