Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är




Du är så fin, jag håller av dig

du är så skön, ja så innerligt

du är allt jag i allt hoppats på

du är en gåta, ibland ett svar

du är en vän som dröjer kvar

du är en resa som mig berör

du är marken som står fast

du är min och jag älskar dig





Fri vers av stefan.g
Läst 269 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2010-08-22 10:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar vacker kärlekspoesi!



"du är en gåta, ibland ett svar

du är en vän som dröjer kvar


du är marken som står fast

du är min och jag älskar dig"


Hälsn. Ann
2010-08-22

  aol
underbar poesi
2010-08-22
  > Nästa text
< Föregående

stefan.g
stefan.g

Mina favoriter
Hur du vill leva