Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra lustar





Det var då
Månskenet ålade sig över din kropp
Då mina händer likt vinden smekte
Din lena, mjuka, varma hud
Då du gav mig den där kyssen
Som dröjde sig kvar
Då vi gav vika för våra lustar


Vrid ner ljuset

Ta av dig allt

Tänd mig med dina gnistor

Rör vid mig

Känn mig

Sluta aldrig

Låt mig smaka

Varenda droppe

Av dig



Andas in

Andas ut



Inga ljud

Helt tyst



Vi rör oss tillsammans

Upp och ner

Svettet dryper

Vi leviterar

Våra fötter kan inte längre nå marken

Våra kroppar blir ett



Vill inte sova
Finns så mycket att göra
Kan inte blunda i din närhet
Vill inte en sekund förlora
Ingen känner dig så som jag gör
Världen
Förstår inte
Men jag växer starkare
I dina händer

Låt mig ge dig

Min kropp

Mitt hjärta

Låt mig visa dig

Att min kärlek för dig är



Omättlig





Fri vers av Nicklas VIP
Läst 1156 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2005-11-21 23:16



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Jag beundrar verkligen din innerlighet i texten! Sensualismen och det rena friska levande bejakandet! Då detta är din första text här på poeter, blev jag manad att söka den då jag läst den du lade ut idag 20160507 :) tack! För att du fortsatt skriva och dela! Fantastiskt i sig!;) Eva / Solstrale
2016-05-07

  Karin Rosberg
Helt underbar, fint flyt med mycket känslor,som bara "dän".Det är naket,fullt av brinnande åtrå.....sååååå mycket närhet..FINT.
2006-01-13

    Flogging Elly
yes! Underbar dikt, flöt på väldigt väldigt bra, och varje liten mening var som en egen liten dikt kändes det som! :)
Jättefint, verkligen. Bravissimo!
2005-11-23

  candela
....oj, oj, oj....vilken kärlek...
men framförallt, vilke passion! min mor hade rodnat om hon läst detta! *skrattar*

"Men jag växer starkare
I dina händer"

För att återkomma till texten; måste säga att det är vackert, det är kärlek utan gränser...så frustrerande olidlig kärlek att man inte riktigt vet vart man ska ta vägen....en känsla jag får. Du beskriver det på slutet: Omättlig
som att man är sedd för den man är, att inte få nog av det man har.
jag bara suckar...
2005-11-22

  Hélène
Instämmer med föregående talare! Jag fastnade för den andra meningen. Vackert!
2005-11-22

  sol
wow..hon är lycklig!!! vääldigt vacker ordföljd.
2005-11-21
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP