Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek till en främling: IV

Ge mig dina andetag
jag står tyst här
medan himlen målas röd
och du vidrör min hand

innan du går

och lämnar ett leende




Fri vers av Julius Enströmér
Läst 245 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-22 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Julius Enströmér
Julius Enströmér