Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kom och snacka



Javisst kan vi snacka
Kom och sätt dej
Här
I mitt knä
Så kan vi snacka om det som
Först poppar upp….




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 127 gånger
Publicerad 2010-08-23 11:22



Bookmark and Share


  Nina Nightwish VIP
Fuling där... Fast det är klart, det kan ju vara flera saker som poppar upp, vettiga tankar kanske..
2010-08-23
  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO