Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skitsnack... Så jävla less.


Döv

Jag vet hur ni pratar,
Hela tiden bakom min rygg.

Men jag är döv.

Hon är äcklig,
EY har ni hört...

Jag är döv.

Ni kastar sneda blickar,
Såfort jag går förbi.

Jag är döv.
Men jag är inte blind.


Jag stängde av för länge sedan.
Hör inte längre vad ni säger.
För ni tjatar.

Jag är döv.

Men allting rinner över,
Jag intalar mig själv.

Jag är döv.

Men jag hör ju allt ni säger.




Fri vers av IsabelTarberg
Läst 217 gånger
Publicerad 2010-08-22 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

IsabelTarberg
IsabelTarberg