Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ekande Minne

En gammal låt spelas i högtalarna,
Ett gammalt minne ekar i min kropp
och under 3 minuter är jag där.

Sommarnatt, barfota, tomma vägar, ensam.
Min långa klänning yr runt benen av den varma sommarvinden.
Just där, just då var ögonblicket jag insåg min kärlek till livet.




Fri vers av IsabelTarberg
Läst 215 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-03-02 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

IsabelTarberg
IsabelTarberg