Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Melodi

När du hittar alla de rätta tonerna i en pianoslinga,
precis så vackert känns det.
Jag hör dom i mitt huvud, tonerna,
de som bildar våran låt.




Fri vers av IsabelTarberg
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-04 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

IsabelTarberg
IsabelTarberg