Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka I sin Renaste Form

En pälsklädd mule frustar välkomnande,
Hovar som mjukt klapprar i backen.
Två spetsade öron och vänliga bruna ögon.
En buff mot min jackficka där moroten ligger,
Han känner mig så väl.

Dundrande hovslag under mig,
"Vi flyger" viskar jag.
Du länger dina steg som om du förstod mina ord,
Omvärlden tystnar.
Jag håller andan, rädd att bryta magin.
Vi är ett.




Fri vers av IsabelTarberg
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-04 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

IsabelTarberg
IsabelTarberg