Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskade mamma

Får jag låna dig i ensamhet en stund mamma?

Jag vill bara ta en stund och tacka dig.
För att du tveklöst älskat mig när jag förtjänat det som minst,
För att du bar mina problem med mig trots tyngden av dina egna.
För att du alltid trott på mig när jag själv tvivlat.

Förlåt för de gånger jag skrikit.
Förlåt för att jag aldrig förstod att våra bråk berodde på din kärlek och oro.
Förlåt för alla gånger jag var dum.

Idag är jag vuxen, men jag kommer alltid att vara ditt barn.
Jag blir aldrig för gammal för dina kloka ord.
Jag blir aldrig för gammal för att vila i din famn.




Fri vers av IsabelTarberg
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-03-02 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

IsabelTarberg
IsabelTarberg