Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu får du vila

Det är inte rättvist, du skulle ju få vara kvar..
Din dotter skulle få växa upp med världens bästa supermamma..
Varför blir det såhär? Det är inte rättvist.

Det blev alldeles för verkligt idag. Men jag höll mig stark för din brors skull, för att jag har ett löfte till dig att ta hand om honom och för att jag älskar honom så enormt.
Ett löfte jag kommer hålla tills vi ses igen.
Du fantastiskt underbara fina människa.
Nu får du äntligen vila från all smärta.




Fri vers av IsabelTarberg
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-03-09 01:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

IsabelTarberg
IsabelTarberg