Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rock Bottom

Är det nu det bara kan gå uppåt?
Är det nu jag ska vara stark?
Är det såhär man byggs upp som människa?

Jag tappade mitt jobb,
Jag tappade min häst,
Min pojkväns syster dog.

Hur går man härifrån?




Fri vers av IsabelTarberg
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-03-12 23:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
börja med att gå upp på norra berget och hundra meter efter grankotten viker du av ner i skogen till grillplatsen
2017-03-12

  Nils-Robert
Tunga steg, påfrestande. Men man kommer ur det om tanken är klar och att man accepterar situationen. Du har ju en pojkvän. Säketr det finaste du har .
2017-03-12
  > Nästa text
< Föregående

IsabelTarberg
IsabelTarberg