Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bästa scenen ur "Sagan om ringen"

 

 

Nazgulen säger;

-You foooool, no man kan kill me!

(Eowin drar av sig hjälmen och det långa ljusa håret rinner ner)

 

-I    AM     NO     MAN!

 

Sedan hugger hon rakt in i hjälmöppningen 

(nazgulen imploderar på något märkligt vis tills bara en rykande hög återstår)

 och han dör

 

ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

HA

(who´s the foooool now?)

 

 

 




Prosa av Lena Krantz VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-08-22 23:58



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
hahaha
har inte läst böckerna(!) men finner denna text rolig.
2010-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Lena Krantz
Lena Krantz VIP