Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Aforism I

Hellre romantiker
snar att besjäla naturen
än tillväxtfascist
och stjäla livet ur den




Övriga genrer av Joakim Södersten
Läst 531 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-24 11:05



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Vilken underbar urskogstillskyndare
leve urskogen, om än den för ett ovant öga kan synas som död
2010-08-24
  > Nästa text
< Föregående

Joakim Södersten
Joakim Södersten