Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frihet är det bästa ting...

Av vilken anledning och rätt
sätts de vilda djuren i buren
det är ju helt enkelt emot naturen
att vi människor tagit på oss den rollen
att det är vi, som har kontrollen över dem
de skulle ju bara fått vara kvar i sina: Hem!

Men vem vet
forskningen går ju framåt sägs det
så då slutar det väl med ett besked
att djuren blir starkare och större än oss
och då går det ju bara på ett vis, precis
vi får leva då, som de lärt
utan frihet och bara i ett litet rum
då förstår människan att hon varit dum
så dags då, att om verkligheten ha hum...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2010-08-23 13:17



Bookmark and Share


  ULJO
Vi föds till den här planeten på lika villkor, människor och djur. Någon slags rättvisa borde det finnas. Fint skriftat om rättvisa.
2010-08-24

    tramp
Näe vi har ingen rätt låsa in djuren

endast fåglar i bur längtar att flyga
- De vilda flyger redan !
2010-08-23
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt