Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djur

Bäckagräset rundar av vattnets porlande
stenarna öar oaser av stiltje
hon blir till i paradiset
ironierna löper
vattnet är kokande hett
rummen var röda
alla minnen amatörfotografier i rött och svart
den röda solen slog i trasiga tapeter
och blixtarna slog för fullt ur kontakterna

tänk jag drömde inatt
att jag satt fast
och att ingen ville se mig byta roll
vad är det som är så jävla roligt?
vi är inte till någon nytta
där kom kofösaren fram igen
vi är inga undantag
vi är så förbannat mänskliga
sådär skärande flyktigt dödligt mänskliga




Fri vers av objekt3
Läst 329 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-08-23 15:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3