Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Luffare

mosad morot med smör
doft av bra cikoriakaffe
smala hemrullade tobakspinnar
en majdag: flodhästar!

plastnegativ framför revbenen bakom huden
brosksplitter, som fiskben, knutpunkten pressas ut tillslut
sparkade hormoner (rakt på sår)
nålar inuti alvarligt nu inuti
ärr efter kanyler i ansiktet luffarärr brännmärkt riven; symbolisk lobotomi
hot på hot
film under huden framför revbenen
udda ärr efter nålar

du försökte att inte lipa efter bilens bak
den typen av rädsla får inte få fotfäste;
diabilder lustspel vid röntgen




Fri vers (Fri form) av objekt3
Läst 394 gånger
Publicerad 2019-06-02 14:04



Bookmark and Share


  H.C.B
och trasiga kläder
2019-06-09

    ej medlem längre
Fint
2019-06-03

  cilax VIP
obliteration
2019-06-03

    ej medlem längre
Är jag på en vimlande marknad?
Är jag på en akutmottagning?
Är jag objuden in i en kollision?

Luffar-heder i stora mått
2019-06-02
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3