Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

djurskyldigheter

skämtet, nästan lexianskt
äta eller knulla
(en sjöjungfru ur båda vinklar)

kvinnor med hormontuttar
genomlever mjölkfarm-tema på veganstrippar av komedi (?)
typ med marknad småtjejer och nästan medelålders VÄNSTER HIPPIES

rädda djuren med rättigheter (slaveri) du tillhör nu min schimpans ... !

antiantihumanism
jag marscherar ofta i det som passars takt
det stämmer
glider in
ser ut att fixa
där fungerar
går kokar
slåss de
- halal? vi kallar det bara fucking slakt häruppe
i Norden
så ända ut i norden
gå norrut
alla hatar inte cyklar
silar du ditt vatten?
ber du för rom?
vad återväxer?
hur blir en en äkta frukterian; att bara tillskansa sig, nära sig, gotta sig
på frukten av livet materian matematiken
cirkeln (med minus på svans)
hjulet (med alla sina ekrar och pilar)
- varför ska ni ta spar på vart labilt (miss)foster
när vi ger av vårt korkade överflöd
mvh Börje Mu-Mo




Fri vers (Fri form) av objekt3
Läst 427 gånger
Publicerad 2019-06-05 15:20



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
alltför lättförståelig.....banal......
2019-06-07

  H.C.B
JA-JA-JA VÄLJ din DÖD. dET, YTTERDÖDEN
innerdöden

Mycket fint av ett OBJECT

Vid sidan av döden, imorgon sänks du ned, med torra rep.

mvh
Nurre JörBoBO
2019-06-05
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3