Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min General

Du är vinandet i viskandet av ett folk och tros sista suckanden

(de små soldaternas tassar)




Fri vers (Fri form) av objekt3
Läst 552 gånger
Publicerad 2019-03-13 23:20



Bookmark and Share


    adwasbusy
Du skriver så bra.
Så in i helvetet.
Helt underbart.
Suck it up!!
2019-06-01

  H.C.B
Vill du se mina soldater? https://pbs.twimg.com/media/B30majZIcAEKM5u.jpg
2019-04-28

    Ken Cassel
Hm `suck´
2019-03-19

    ej medlem längre
En tros sista suckandes...vad kommer därnäst?
2019-03-14

  Göran P Rödholm
Kort och lödigt och fyrfotafint.
2019-03-14

  Fulbergarn
jag är dem lille Generalen sen jag var fem
2019-03-14

  Bjarne Nordbö
Min general heter Knas.
2019-03-14

    ej medlem längre
Bra liten dikt med påhittiga ord.
2019-03-14
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3