Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Son; stunden det började göra ont vs drogromantik

När ett folk stod på stranden och skulle dö
det räckte inte med alla deras förstfödda söner
de skulle alla bara dö om han inte omedelbart överlämnades
honom
världens trashankar smutsiga slavar femtiofemte generationens sandbärare

säkert att deras blod som inte är blod utan sperma bevisade just den springande lilla oinavlade poängen

i avocadolundar blev sand till sten och tacksamhet ett kvardröjande tumult som Sirocco i vinden




Fri vers (Fri form) av objekt3
Läst 513 gånger
Publicerad 2019-03-19 06:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kristallklart poetiskt språk.
2019-03-26

  Fulbergarn
drogromantik, hm
2019-03-20
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3