Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Talka och Greta


Självmål

Borgmästarrådets sanna demokratianda
når vi våra mål?

när taken brinner av
gravplundringsvisioner


global och kommunal

Utopiska anarkismens kyrka




Fri vers (Fri form) av objekt3
Läst 597 gånger
Publicerad 2019-06-11 14:45



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Mutationer kan ej rädda oss
Från en härdsmälta?
Men dina skrivna
Ord att undra
en liten stund. ..
;}


2019-06-11

    ej medlem längre
Varje rad är klockrent sant so to say och poetiskt.
2019-06-11

  objekt3
The true democratic spirit of the Mayor Council
do we reach our goals?

when the roof is burning off
grave looting visions


global and municipal

The Church of Utopian Anarchism
2019-06-11

  Larz Gustafsson VIP
Din lilla motor!
Morotsmotorn!
Någon anarkismens kyrka finns lyckligtvis inte.
2019-06-11

  Fulbergarn
We ar going down,
2019-06-11

    ej medlem längre
Härdsmältans tid är inledd?
Allt går sönder, men vi kanske kan starta om från noll och ta lärdom...?

....men människan har nog sönder det med...
2019-06-11
  > Nästa text
< Föregående

objekt3
objekt3