Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själar

Sargade själar dras mot varandra

lika som bär och olika andra

vill leva ett liv inom samhällets normer

skaffa barn och hus i olika former

barnet dem mening och lycka ska skänka

aldrig mer sorger de ska behöva dränka

men vem har sagt att livet är lätt

vad är fel och vad är rätt

så händer det som förgör

den ene flyr och den andre dör

ensam kvar finns själarnas rest

att kämpa genom livets stenhårda test

sagade själar dras mot varandra

därför är barnet olikt andra




Fri vers av Reg
Läst 283 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-05-10 16:12



Bookmark and Share


  Mystica
Gillar andemeningen i den här texten, och ditt sätt att skriva. Där finns rymt, rim och känsla! Mycket bra!
2011-05-11

  Sofhia Wirström
fin dikt som berör, som säger mycket om den tid vi lever i.
2011-05-10
  > Nästa text
< Föregående

Reg
Reg