Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Seg dag på jobbet.


Långtråk

Tom.... het
heta
hettsa
hetts
hettsande

Tom....glas
gas
gassande
svassande
passande

Vadå?

O...tålig
tvålig
svårlig
sårlig
gåpålig

säll...skap
skapelse
skapande
skrapande
kapande

Tiden.

lång...sam
samma
gamla
tråk
stråk.




Fri vers av Reg
Läst 357 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-19 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Reg
Reg