Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kåtkarlar.

Jag knycker på nacken

jag är stolt jag är fri.

Ni kanske tycker jag är udda?

Men det skiter jag i!

Förundras ändå av vad som händer.

Karlar jag ser vartän jag mig vänder.

Ni kommer från alla håll och kanter,

utan era giftas tanter.

Vad är det jag har som ni så gärna vill åt.

Har kärringen tröttnat blir hon inte längre kåt?

Spotta i händerna, dra en tralla

och det vill jag säga, det gäller er alla.

Det kanske är jakten på bytet som får baugetten att rycka.

Patetiskt och primitivt anser jag, om jag får tycka.

Jag går min väg, ser inte tillbaka.

Den här bruden är ingen kaka.

Kåtkarlar och ruttet kött, är lätt att hitta.

Men inte är det lika lätt för dem, att få en ....! 

Nej nu får det vara nog med de fula orden

 Ära vare gud och jorden.

Frid  =)

 

 




Bunden vers (Rim) av Reg
Läst 468 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-05-15 22:45



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Bra skrivet. =)
2011-06-27

  S.A.I. Steve Lando VIP
ja, kåta får dem va
men trogna skall de allt va
2011-06-01

  Karl-Bo Lundstedt VIP
helt suverän...
skulle passa som hiphop
som motpol till all vedervärdig
kvinno nedvärderande texter
som levereras från det hållet...
flera av dina texter skulle passa
som både låttexter och rap och
som spokenworld....
applåder och slag mot
alla av mitt eget kön...
SKÄRP ER GRABBHALVOR!!!!


kb
2011-05-21

  aol
jaadu sicka karlar, bra skriftat
2011-05-18
  > Nästa text
< Föregående

Reg
Reg