Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slummer

Du väcker mig ur min slummer.

Får mig

sakna

längta

önska.

 

Ett liv från förr.

 

Skrämmande

främmande

förgörande

förförande.

 

Visar du vägen

Älskande

 

 

Varligt

försvarligt

ej farligt

 

 

 

Jag kan inte värja mig. 

 




Fri vers av Reg
Läst 344 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-05-17 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Reg
Reg